Hotel Meitner Predeal

Str. Trei Brazi nr 77-78 Predeal

Descriere

Hotelul Meitner va ofera siguranta deoarece dispune de spatii generoase, curte si parc de 2500 mp, nu a oferit si nu va oferi sub nici o forma servicii de carantina, pentru a nu contamina mobilierul, mocheta, lenjeria, vesela, peretii si spatiile comune cu scopul de a proteja sanatatea si din grija pentru clientii nostri!

CAMERE

27 camere si 4 apartamente si 16 paturi suplimentare realizand o capacitate maxima de cazare de 93-95 locuri

RESTAURANT

Restaurant A

Suprafata 140 mp ( 80-90 locuri) dotat cu boxe active profesionale, mixer audio, microfoane wifi, laptop, TV –LCD Philips-106 cm


Restaurant B

Suprafata 70 mp

TERASE EXTERIOARE


terasa mare(spre padure) de 300 mp

3 terase in cascada fiecare in suprafata de 30 mp interconectate prin trepte de acces

Terasa aferenta barului ( corpul B )

Terasa la intrare in hotel

Hotelul Meitner va ofera siguranta deoarece dispune de spatii generoase, curte si parc de 2500 mp, nu a oferit si nu va oferi sub nici o forma servicii de carantina, pentru a nu contamina mobilierul, mocheta, lenjeria, vesela, peretii si spatiile comune cu scopul de a proteja sanatatea si din grija pentru clientii nostri! 

„Come as a tourist, leave as a friend”

Hotelul MEITNER 3*superior (deschis in 2009) este situat in Predeal la 1250 m altitudine ,intr-o zona splendida, deosebit de linistita, fiind inconjurat de padure, dar cu acces direct din strada Trei Brazi. Hotelul are la baza conceptul ecologic de protejare a mediului inconjurator, pe de o parte din respect pentru natura si pe de alta parte pentru ca dorim sa oferim turistilor un sejur relaxant, confortabil, intr-un mediu sanatos. Prezenta pe ramurile coniferelor a lichenilor (Pseudevernia furfuracea) un fungiform cu activitate antimicrobiala puternica ,denumit si `monitorul poluarii` ,este dovada certa a existentei unui aer foarte curat demonstrat stiintific la nivel mondial. Concentratia de ioni negativi din atmosfera puternic ozonificata, lipsa poluarii chimice si fonice dar si splendoarea peisajului oferita cu generozitate de padurea de rasinose, dau valoare deosebita acestei locatii, transformand Hotelul MEITNER in destinatia ideala pentru turismul de afaceri, organizare de evenimente, sejururi pentru iubitorii de liniste, relaxare si confort.Hotelul are o arhitectura si o tinuta eleganta adaptata trendului actual in care se regasesc elemente specifice zonelor montane atat la designul interior cat si la exterior in care placarile cu piatra naturala de rau au fost foarte generoase si bine incadrate.Hotelul se remarca prin folosirea materialelor ecologice si nonalergice. Cromatica exterioara si interioara, are la baza combinarea nuantelor de maron, bej, cognac armonizate perfect intre culoarea peretilor exteriori, tamplariei exterioare, balustrade,moblier, mocheta, tapiserie si decoratiunilor interioare.

Hotel Meitner

Un plus de eleganta si incadrare in decorul specific de munte, il aduce parcul hotelului in suprafata de 2500 mp agrementat din abundenta (peste 300 de exemplare)cu specii de conifere specifice zonei (varietati de thuya, ienuperi, pini, pini mugus, taxus ,buxus,ilex, etc. O feerie deosebita o ofera seara, corpurile de iluminat care bordeaza curtea si aleele principale. Pentru protejarea clientilor si a bunurilor acestora accesul atat in camera cat si in hotel este permis numai cu cardurile emise la receptie iar curtea, parcarea si receptia sunt supravegheate video.
Image
Restaurante
-restaurant A- suprafata140 mp suficient pentru 80-100 persoane
-restaurant B+ bar -suprafata 70 mp aproximativ 42 locuri
BAR DE ZI  cu terase exterioare
SALA DE CONFERINTE A (green Hall)  foarte spatioasa cu lumina naturala in supraf de 250 mp- utilata cu videoproiector, flip chart, pupitru orator, microfoane wifi, laptop, pianina, telefon , fax, imprimanta, copiator. Sala se poate configura in diverse moduri in functie de cerintelel clientilor. Sala este ideala pentru conferinte seminarii, concerte. 
SALA de CONFERINTE B (orange hall)  situata in corpul Bare suprafata de 75 mp cu capacitate de pana la 40 persoane, ideala pentru seminarii, team building,karoke, etc Dotari : televizor LCD Panasonic diagonala 98 cm cu sistemHDMI+laptop(sistem care inlocuieste cu succes videoproiectorul), internet wifi , flip chart,bar. Sala se poate configura in diverse moduri in functie de cerintele clientilor, ideala pentru seminarii, teambuilding , karaoke, etc.
PARCARE: hotelul dispune de parcare proprie, luminata generos pe timp de noapte si cu supraveghere de la distanta . Parcarea este gratuita PARCUL care inconjoara hotelului este agrementat cu corpuri de iluminat care creeaza o atmosfera eleganta si feerica si insumeaza o supraf de 2500 mp
Parcul inconjoara hotelul ( suprafata de 2500 mp) este agrementat din abundenta cu specii de conifere specifice zonei (varietati de thuya, ienuperi, pini, pini mugus, taxus, buxus, ilex, etc si corpuri de iluminat care creeaza o atmosfera feerica. 
Terase exterioare: terasa mare(spre padure in spatele hotelului) de 300 mp ideala pentru petreceri de grup, elegante in aer liber cu bufet tip barbeque, etc +3 terase in cascada fiecare in suprafata de 30 mp+terasa in fata barului in corpul B.
INTERNET wifi si cablu cu 5 puncte de acces care acopera intrega locatie inclusiv curtea – GRATUIT
TRANSPORT: Hotelul poate oferi contracost si cu programare transport cu microbuzul de 8+1 locuri,eventual transferuri la si de la aeroport.
Hotelul MEITNER dispune de dotarile cerute prin legislatie si detine toate avizele pentru functionarea legala ( ISU, Directia de Sanatate Publica, Siguranta alimentelor,Agentia de mediu,etc.Accesul in restaurant se  face prin 3 usi duble.
PORTOFOLIUL de CLIENTI: AGRICOVER, COMFERT, PROCERA, Romfilatelia, TRAVELPORT Romania, MEGA IMAGE Romania, MOL Romania, LINDSTROM, Profilux Sa, Nuclear Electrica Cernavoda, CRISTIM, PETROM, Glaxosmithklain, SANDOZ, Philip Morris, RBS Bank, Sano, Ubi Soft, Conta Plus, Sindicat CSDR, Sindicat FSLI, Sindicat FSCI, Vodafone, AIS Group, ASG Wind Transporter, Biserica Crestin Baptista, Procter&Gamble, Fair Value, Lukoil, Lukoil Energy & Gas, ROMFOR LOGISTIC, TTIN, EATON Group, IOMONDO, Casa Rusu(mobila), Quehenberger Logistics, BRD, ALRO SLATINA, APASCO, KRAFTANLAGEN, KONIC, CONFEX, PREH ,APSISWEARE, UDTTMR  ,BRENTAG, ARABESQUE , MCA GRUP ,PROCEMA,INTERADA, ARNIA, Atelierul de muzica -LOREDANA GROZA ,PRIMAGRA, SCOALA DE TANGO „TANGO TANGENT „,Facultatea de Electronica-Promotia 1966 , TOASTMASTERS , etc
  • MEITNER TOURS-TOURISM & Travel Agency srl(Ploiesti )-Locul 1 in Topul Firmelor Prahovene
  • MEITNER TOURS-TOURISM & Travel Agency srl(Ploiesti )-Locul 1 in Top Afaceri Romania domeniul 79 sectiunea microintreprinderi jud Prahova
  • Hotelul MEITNER  a fost nominalizat  la Gala Premiilor de Excelenta din cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Forum – Green Hotel of the Year (3.05.2011)
  • Hotelul MEITNER  sustine financiar activitatile de transplant medular pentru copiiI bolnavi de leucemie, din cadrul Institutului Clinic Fundeni 
Hotelul MEITNER si AGENTIA DE TURISM MEITNER TOURS sustin lupta pentru protejarea mediului inconjurator si sunt impotriva proiectului ROSIA MONTANA RMGC si impotriva exploatarii gazelor de sist ! Iubiti si protejati muntii si padurile!

Informatii

Hotelul Meitner va ofera siguranta deoarece dispune de spatii generoase, curte si parc de 2500 mp, nu a oferit si nu va oferi sub nici o forma servicii de carantina, pentru a nu contamina mobilierul, mocheta, lenjeria, vesela, peretii si spatiile comune cu scopul de a proteja sanatatea si din grija pentru clientii nostri!

Company