Sali de conferinta

SALA de CONFERINTE A (Green Hall) suprafata de 250 mp este situata la ultimul nivel al hotelului este foarte spatioasa si eleganta – capacitate 100 persoane. Dimensiunile latime 14 m, lungime 20m, inaltimea 4,40m .
Sala este deosebita si totodata unica datorita volumetriei, formei, elegantei si iluminarii naturale prin cele 10 ferestre Velux si 2 pereti cortina in unghi diedru ce confera o priveliste absolut incantatoare, marcata de tinuta si splendoarea brazilor seculari ce inconjoara hotelul .
Sala de conferinta are pardoseala acoperita complet cu mocheta de buna calitate cu suport de confort, fiind ideala pentru conferinte, congrese, seminarii, concerte, prezentari moda,etc. Sala este deservita de 2 grupuri sanitare .
Sala dispune de: videoproiector, ecran proiectie, acces internet fibra optica si wireless, flip chart, pupitru orator, masa prezidiu, microfoane wifi, laptop, pianina, telefon, fax, imprimanta, copiator. Sala se poate configura in diverse moduri in functie de cerintele clientilor sala teatru, forma O, form U, forma T, banchet, cocktail. Sala este ideala pentru conferinte, seminarii, concerte,etc
SALA de CONFERINTE B (Orange Hall) situata in corpul B -are suprafata de 70 mp cu capacitate de pana la 40 persoane,. Dotari : televizor LCD Panasonic diagonala 98 cm cu sistem HDMI + laptop (sistem care inlocuieste cu succes videoproiectorul), internet wifi, flip chart, bar. Sala se poate configura in diverse moduri in functie de cerintelel clientilor. Sala este dotata si cu bar (fumatul este permis) ideala pentru seminarii, teambuilding, karaoke,etc.
SALA de CONFERINTE C (Brown Hall) are suprafata de 120 mp cu capacitate de pana la 90 persoane etc. Aceasta sala este folosita de obicei ca restaurantul A dar poate fi folosita si ca sala de conferinte . Dotari: televizor LCD Philips diagonala 110 cm cu 2 sisteme HDMI + laptop (sistem care inlocuieste cu succes videoproiectorul), internet wifi, flip chart. Sala se poate configura in diverse moduri in functie de cerintelel clientilor.

Informatii

Hotelul Meitner va ofera siguranta deoarece dispune de spatii generoase, curte si parc de 2500 mp, nu a oferit si nu va oferi sub nici o forma servicii de carantina, pentru a nu contamina mobilierul, mocheta, lenjeria, vesela, peretii si spatiile comune cu scopul de a proteja sanatatea si din grija pentru clientii nostri!

Company