Hotel Meitner

24 camere duble
1 camera tripla
3 apartamente standard
1 apartament extralarge 
2 camere tip family room
12 paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble
27 camere duble
4 apartamente
12 paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble
Din totalul de 27 camere duble 16 camere pot fi aranjate ca si camere duble twin (cu paturi separate). Camerele sunt foarte luminoase, generoase ca suprafata aprox 22.4 mp. Exista si 3 camere duble matrimoniale extra large avand supraf de aproximativ 33 mp.
Camerele pot fi cu balcon (9 camere ), fara balcon (15 camere) si 3 camere sunt tip mansarda foarte inalte ( 2.50m) si au ferestre Velux.
In camerele duble exista posibilitatea introducerii unui pat suplimentar. Paturile au dimensiuni generoase de 1.60 m x 2 m sau chiar de 1.90 m x 2m.
Hotelul dispune de 4 apartamente cu suprafata intre 32 – 40 mp, situate la etajul 1 si la etajul 2. Toate apartamentele au balcon. Apartamentele au un singur grup sanitar. Livingul din apartament dispune de o canapea extensibila 1.60 x 2 m pe care pot dormi 2 persoane adulte. Dormitorul din apartament dispune de un pat matrimonial 1.60m x 2m si este separat de living. Trecerea dintr-o camera in cealalta se face prin usa de acces.Apartamentele sunt destinate familiilor cu 1-2 copii
Camerele sunt foarte relaxante datorita armoniei culorilor (bej, cognac, maron) si a confortului deosebit oferit de saltele cu grosime 25cm, care au o tehnologie speciala de arcuri independente si silicon conferind o relaxare aparte.
Dotarea camerelor s-a facut cu mobilier elegant cu furnir de nuc, minibar AKAI, seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, telefon si acces la retea internet fibra optica cu IP stabil si wifi.
Fiecare camera dispune de baie proprie supraf 3.5 mp utilata cu cabine dus, ventilator, uscator de par, priza (aparatul de ras /ondulator par).
Prosoapele si lenjeria de pat sunt albe de buna calitate (bumbac 100%). Pilotele si pernele sunt din puf de gasca iar pentru turistii alergici se ofera pilote si perne ecologice si nonalergice din puf silicon.
Cuverturile sunt de asemeni din materiale naturale ecologice: bumbac 70% vascoza 30 % .
Pentru montarea mochetei s-a folosit adesiv nonalergic si nontoxic agrementat pentru hoteluri (fara continut de neopren). Pentru persoanele cu alergie la mocheta recomandam camerele din corpul B unde pardoselile sunt placate cu parchet.
Peretii despartitori dintre camere sunt din caramida si au grosimea de 30 cm, ceea ce confera o izolatie fonica foarte buna. Aparatajul electric este de buna calitate marca Legrand si hotelul dispune de instalatii electrice dotate cu sigurante corespunzatoare si sigurante diferentiale care impiedica accidentele electrice.
IMPORTANT :
Nu este permis FUMATUL decat in exteriorul hotelului sau pe terase .
Nu este permis accesul cu animale de companie.

Informatii

Hotelul Meitner va ofera siguranta deoarece dispune de spatii generoase, curte si parc de 2500 mp, nu a oferit si nu va oferi sub nici o forma servicii de carantina, pentru a nu contamina mobilierul, mocheta, lenjeria, vesela, peretii si spatiile comune cu scopul de a proteja sanatatea si din grija pentru clientii nostri!

Company