Restaurant

Restaurantele Hotel Meitner sunt decorate in stil conteporan ,decent cu mobilier masiv cu furnir natural (culoare wenge). Locatia este destinata in special grupurilor de turisti (seminarii, teambuilding-uri, nunti, botezuri, aniversari, evenimente speciale) .
RESTAURANT A – suprafata160 mp (120 locuri) 
RESTAURANT B – suprafata 70 mp aproximativ 40 locuri
BAR de zi in corpul B – suprafata 70 mp capacitate 40 locuri
TERASE exterioare
Restaurantele Hotel Meitner sunt decorate in stil conteporan ,decent cu mobilier masiv cu furnir natural (culoare wenge). Locatia este destinata in special grupurilor de turisti (seminarii, teambuilding-uri, nunti, botezuri, aniversari, evenimente speciale) .
Restaurantul poate oferi toata gama de bauturi precum si preparate din bucataria internationala, meniuri pentru vegetarieni, meniuri de regim, meniuri pentru copii, meniuri pentru anumite culte religioase.
Accesul in restaurant se face atat din hotel cat si din parc.
Bucataria este utilata cu utilaje profesionale de ultima generatie (cuptoare cu convectie, gratare roca vulcanica, friteuse, vitrina prezentare bufet cald/bufet rece, dispensere pentru bauturi racoritoare, etc.)
Utilajele pentru prepararea hranei sunt numai din inox alimentar si sticla, vesela este din arcopal materiale care permit igienizarea completa si corecta si impiedica formarea mediilor ce favorizeaza dezvoltarea microbilor si bacteriilor patologice. Vesela se spala la masini profesionale la temperaturi de peste 70 C .Majoritatea preparatelor propuse se vor pregati in conceptual hotelului nostru si anume fara carne congelata, numai produse proaspete si prepararea se face de regula in cuptorul cu curenti de convectie si abur la temp 180-220 grade Celsius, ceea ce confera preparatelor un caracter dietetic, foarte sanatos fara acroleine, fara continut mare grasimi, si cu o anumita savoare si prospetime.
In general restaurantul este destinat grupurilor de turisti si mesele sunt de regula tip bufet. In cazul in care nr de turisti este mic este posibil ca restaurantul sa nu ofere servicii de masa, dar poate oferi o gama completa de bauturi, inghetata, cafea etc
IMPORTANT :
  • Nu este permis accesul in restaurant,bar ,terase cu bauturi si alimente aduse de clienti
  • Nu este premisa scoaterea din restaurant a veselei si a tacamurilor pentru a fi folosite in camera sau in curte.
  • Nu este permis iesirea din restaurant cu alimentele sub nici o forma.

Informatii

Hotelul Meitner va ofera siguranta deoarece dispune de spatii generoase, curte si parc de 2500 mp, nu a oferit si nu va oferi sub nici o forma servicii de carantina, pentru a nu contamina mobilierul, mocheta, lenjeria, vesela, peretii si spatiile comune cu scopul de a proteja sanatatea si din grija pentru clientii nostri!

Company